Εταιρικά Websites

Το καλύτερο εργαλείο Marketing

Το εταιρικό σας website παίζει δύο σημαντικούς ρόλους για την εταιρίας σας. Πρώτον, είναι ένα μέσο διαφήμισης και παρουσίασης της εταιρίας. Ίσως ένα από τα καλύτερα εργαλεία marketing για την εταιρίας σας. Δεύτερον, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία πωλήσεων. Ίσως και το καλύτερο γιατί περιέχει τον κατάλογο των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ο οποίος είναι ο πιο ενημερωμένος και ο πιο πλήρης.

Είτε πρόκειται για καινούργιο website είτε για την ανακατασκευή του υπάρχοντος website σας, θα μελετήσουμε την δραστηριότητα της εταιρίας σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σχεδίασης και υλοποίησης ώστε να δώσουμε στην εταιρία σας ένα ισχυρό όπλο στην σύγχρονη αγορά.

kimon.web.designs

Το εταιρικό σας Website μπορεί να είναι είτε σταθερού περιεχομένου είτε δυναμικού. Τα Website σταθερού περιεχομένου επιδέχονται αλλαγές/προσθήκες μόνο από την kimon.web.designs και σαφώς είναι η πιο οικονομική μέθοδος. Τα websites δυναμικού περιεχομένου ή Content Management Systems (CMS) δίνουν την δυνατότητα στην εταιρία να μεταβάλει το περιεχόμενο και την δομή του. Είναι σαφώς πιο ακριβή λύση έχοντας όμως μικρότερο κόστος στην πάροδο του χρόνου.