Διαδικασία Υλοποίησης Website

Μελέτη

Η σωστή μελέτη του website που θέλετε να δημιουργήσετε είναι για εμάς το σοβαρότερο στάδιο. Η δημιουργία του website σας δεν είναι για μας απλά μια καλή σχεδίαση/ανάπτυξη και κάποια κείμενα με φωτογραφίες συσσωρευμένα σε κάποιες σελίδες. Θα μελετήσουμε καλά την επιχείρηση σας και τις δραστηριότητές της καθώς και το προφίλ που θέλετε να παρουσιάσετε. Θα μελετήσουμε των ανταγωνισμό και θα καταλήξουμε, μαζί με εσάς, στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί η εταιρία σας στον διαδίκτυο (internet). Από αυτό το στάδιο ξεκινάει η επιτυχία του έργου και για μας είναι το πιο σημαντικό.


Σχεδιασμός

Η σχεδίαση περιλαμβάνει το λειτουργικό αλλά και αισθητικό μέρος ενός website. Είτε αυτό είναι μεγάλο είτε είναι μικρό, η σχεδίαση και η χρηστικότητα κάθε σελίδας σχεδιάζεται ξεχωριστά επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Με την σωστή σχεδίαση προσδοκούμε να παρουσιάσουμε στον επισκέπτη σας εύκολα και γρήγορα την εικόνα της επιχείρησης σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας χωρίς να τον κουράζουμε.


Δημιουργία

Η ομορφότερη στιγμή της διαδικασίας. Εδώ παίρνει “σάρκα και οστά” η σωστή μελέτη και ο καλός σχεδιασμός που κάναμε. Υλοποιούμε το website χρησιμοποιώντας την τεχνολογίες εκείνες που του χρειάζονται, χωρίς να το υπερφορτώνουμε με πράγματα που δεν χρειάζεται. Σωστή υλοποίηση με στιβαρό κώδικα, μας δίνουν την σωστή λειτουργία του website σας με την δυνατότητα επεκτασιμότητας στο μέλλον.

Οι τεχνολογίες και η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε εγγυώνται το αποτέλεσμα που θα μας κάνει περήφανους.